Wat is een Bifocale zonnebril

Een bifocale zonnebril is een zonnebril met onderin het glas een leesgedeelte. De bril heeft twee functies. Het beschermen van de ogen tegen de zon. Maar ook een leesfunctie. Deze leesfunctie zit alleen onderin de glazen waardoor de bril de hele dag opgehouden kan worden.Bifocale zonnebril Babsee

De Bifocale zonnebrillen van Babsee hebben belangrijke features die de bril nog functioneler en mooier maken.

Het leesdeel zit aan de binnenkant van het glas waardoor het leesdeel nauwelijks zichtbaar is. Wel zo mooi.

En het glas loopt van donker naar licht. Ook mooi maar des te handiger. Doordat de onderkant van het glas lichter is is het leesdeel beter te gebruiken. Dus kan er beter gelezen worden.

Het bifocale gedeelte van de Babsee is zo subtiel mogelijk aangebracht. Het is wel zichtbaar als je goed kijkt. Dat verklaart ook de prijs van € 35,- inclusief de verzendkosten. Babsee wil de prijs zo laag mogelijk houden voor u.

Babsee levert de bifocale zonnebril in vier sterkte van 1.5 tm 3.0 en in drie modellen. Geschikt voor man en vrouw. Bekijk hier de verschillende modellen.

 Wat is een zonnebril op leessterkte?

Bifocale zonnebril Babsee 2

Een zonnebril op leessterkte is een zonnebril die geheel gebruikt kan worden om te lezen. Dit is iets anders dan een zonnebril met een leesdeel of bifocale zonnebril. Met de zonnebril op leessterkte kan alleen gelezen worden. En niet gebruikt worden voor andere activiteiten.