Slider

Babsee gelooft dat praktisch ook mooi kan zijn

 

Met één bril mooi en praktisch de deur uit

Geen onhandig gedoe meer met lees- en zonnebril

Verkrijgbaar in de sterkte +1.0 t/m +3.0

Vanaf € 35,- 

Slider

Zonnebril met focus

Focus op de kleine lettertjes of juist het grote geheel. Het leven wordt een stuk eenvoudiger en mooier met de zonnebril met leesgedeelte van Babsee.

Klanten over Babsee

Snelle verzending van de zonnebril met leesgedeelte; goede verpakking en een mooi product voor een heel goede prijs!

Dini

uit Dinteloord

Perfectie pasvorm van de zonnebril op sterkte. Uitstekend verpakt. Goede prijs kwaliteits verhouding!

Leo

uit Heesch

Het artikel is FANTASTISCH! Goede zonwering EN geschikt om snel iets te (moeten) lezen. Ik gebruik de zonnebril hoofdzakelijk in de auto. Zeer geschikt!

Joke

Koog aan de Zaan

Vorig jaar kocht ik een zonnebril met leesgedeelte. Nu met de eerste zonnestralen kon ik hem weer gebruiken. Wat ben ik er blij mee. Geen gepiel met twee brillen. Het is even wennen schakelen van ver naar dichtbij maar dat gaat snel. Ik heb er direct nog een gekocht voor in de auto

Annemarie

Heemstede

Nog niet lang in huis maar een prettige lichte bifocale zonnebril. Even wennen bij overgaan van dichtbij naar ver maar verder een goede oplossing voor leesbril/zonnebril. Levering met vriendelijk kaartje en snel!

Cees

uit Utrecht

Over het ontstaan van Babsee

Waarom kunnen praktische dingen niet gewoon ook mooi zijn. Het lijkt erop dat naarmate we ouder worden we moeten kiezen tussen iets dat er goed uit ziet of gewoon praktisch is. Babsee gelooft dat dat anders kan.