0 items

Meningen van klanten over Babsee

Mooie zonnebril, erg praktisch in gebruik. Ik gebruik de zonnebril de hele dag. Goede prijs kwaliteit verhouding

Erik de Soré

Met deze bril geen gehannes meer met 2 brillen op en af. Zelf heb ik de Kate en dat is echt een prachtig model. Mijn man heeft de Piet, maar die zet ik zelf ook vaak op. Het zijn super brillen die je altijd in je tas wilt hebben.

Johanna van Daalden

Alles ging goed, beter en sneller kan het niet.

Paul uit Lelystad

Ik ben zeer tevreden over deze mode-accessoire. Wat ik vooral goed vind: Ziet er mooi uit, beschermt goed tegen de zon en bril zit lekker.

Nake

Erg blij met m’n zonnebril met leesgedeelte. Super snel geleverd en een mooie vormgeving.

Hanna, Haarlem

Het is even wennen, om zowel gewoon te kunnen kijken en te kunnen lezen met dezelfde bril. Je moet je hoofd iets meer op en neer bewegen.  Maar na tijdje gaat het gewoon goed. Ik fiets vaak met de Babsee op.

Claudia

Vorig jaar kocht ik een Babsee. Nu met de eerste zonnestralen kon ik hem weer gebruiken. Wat ben ik er blij mee. Geen gepiel met twee brillen. Het is even wennen schakelen van ver naar dichtbij maar dat gaat snel. Ik heb er twee gekocht zodat ik niet naast m’n Babsee grijp.

Paul de Vliet

Ik moet opletten met (zon)licht in mijn ogen, ik kan niet lezen zonder een +2.5, zodoende kon ik niet lezen buiten in de zon, met deze dubbel geslepen glazen wel

Johnny, Bierbeek België

Zelf ook een Babsee ervaren? Bekijk hier onze modellen.