Verzenden

Een bestelling vanaf 20 euro verzenden we gratis. Daaronder kost een verzending € 3.50 binnen Nederland en België. 
Voor verzending naar andere landen kunt u de verzendkosten tool invullen op de bestelpagina.

Bij bestelling voor 17:00 ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag in huis. De zonnebril van Babsee past gewoon door de oranje brievenbus. Vanaf vier zonnebrillen maken we er een pakketje van.  

De bestellingen worden verzonden met PostNL. U ontvangt van ons een track&trace code.

Retour sturen

Is de bril toch niet helemaal wat u zoekt? U kunt uw bestelling gratis retour sturen binnen 14 dagen in de originele verpakking zonder beschadiging. Stuurt u ons altijd van te voren een e-mail naar

[email protected]

We sturen dan een code op om op het brievenbuspakketje te schrijven. Met deze code kan het brievenbuspakketje gewoon door de oranje brievenbus. Zodra we de zonnebril (len) retour hebben ontvangen storten wij het geld terug.
Klanten uit België kunnen de bril gewoon retour sturen met de post. Het aankoop en retourbedrag wordt bij ontvangt van de bril weer op de rekening gezet waar de bril ook mee betaald is.

 

Ruilen

We snappen dat Babsee u moet staan, dat bril fijn moet zitten en dat de sterkte goed moet zijn. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kunt u de bril vanzelfsprekend ruilen voor een ander model. Daar doen we niet moeilijk over!

Indien u wilt ruilen, stuurt u ons een email naar [email protected] Hierin geeft u aan voor welke andere bril/ sterkte u wilt ruilen. De bril die terug moet kan gewoon retour via de oranje brievenbus. 

Zodra wij uw aankoop retour hebben, sturen wij u gratis uw nieuwe aankoop op.