Bifocal Sunglasses
previous arrownext arrow
Slider

De zonnebril met leesdeel van Babsee

Zodra we de kleine lettertjes niet meer kunnen lezen zijn we aangewezen op een leesbril. Maar dat betekent nog niet dat het prettig is er ouder uit te moeten zien.

Op af, op af, op af. Een herkenbaar probleem voor iedereen die aan een leesbril toe is. Hoe kunnen we dit voor iedereen zo goed mogelijk, betaalbaar en stijlvol oplossen.  En zo is de Babsee- de zonnebril met leesdeel ontstaan. Een mooie bifocale zonnebril met standaard leesbril sterktes – die je zo mee kan nemen uit de winkel.

Waarom kiezen tussen mooi en praktisch?

Babsee gelooft dat we niet zouden moeten kiezen tussen iets dat mooi is en iets dat praktisch is. Daarom heeft Babsee een zonnebril met leesdeel ontworpen. Waardoor je actieve levensstijl niet wordt beperkt door een tweede bril en je er ook nog eens goed uit blijft zien.

 

 

Geen gedoe meer met twee brillen op je neus. Relax, ga naar buiten, lees en geniet van de zon in stijl

Zonnebril met focus
Een bril die je niet meer hoeft te wisselenHandige dubbele focus leeszonnebril om mee te fietsen en de kaart te lezen, op het strand te liggen met een boek, wijn te drinken en de menukaart te kunnen lezen, te golfen en je kaart te kunnen schrijven, te vissen en je vishaakje te kunnen zien.

Focus op de kleine lettertjes of juist het grote geheel. Het leven wordt een stuk eenvoudiger en mooier met de zonnebril met leesdeel van Babsee